Nyheter

Bli stafettläkare med lön från ett bemanningsföretag

En AT-läkare tjänar i runda slängar 36 000 kronor i månaden. Genom att bli stafettläkare med lön från ett bemanningsföretag kan du säkerställa att du får den lön som du förtjänar. Detta oavsett om du är allmänläkare eller specialistläkare.

Som stafettläkare med lön från ett bemanningsföretag tjänar du bra

När vi ändå pratar om det här med stafettläkare och lön kan det vara värt att understryka vikten av att veta sitt värde. När du har utbildat dig till läkare och ska ge dig in i arbetslivet kan du i princip vara beredd att acceptera vilken lönenivå som helst. Men det är viktigt att du vet ungefär hur mycket du som stafettläkare förtjänar i lön.

Du gör trots allt ett stort och väldigt viktigt arbete som kräver en hel del förkunskaper. Därför bör du vara medveten om ditt värde som yrkesperson och att din tid är värd en viss summa penga. Det finns med andra ord en viss gräns som du aldrig bör gå under för att slippa slösa bort din tid.

Om du väljer att jobba som stafettläkare med lön från ett bemanningsföretag kommer du hamna på en marknadsmässig lönenivå. Dessutom finns det också fler fördelar, såsom att:

  • Du kan matchas mot en rad olika uppdrag som erbjuder dig en marknadsmässig ersättning.
  • Du kan sakta men säkert jobba dig upp mot en allt högre lönenivå i takt med att du får mer erfarenhet.
  • Du får möjlighet att hitta ditt syfte och inse värdet i ditt arbete.

Läs vidare om den sistnämnda fördelen nedan!

Du får chansen att hitta ditt syfte och se värdet i ditt arbete

Sist men inste minst kommer vi till den kanske allra viktigaste punkten. När du väl har börjat jobba som läkare kommer du nämligen få chansen att på riktigt hitta ditt syfte. Du kan också först nu se värdet i detta arbete och vikten av det jobb som du utför.

Plötsligt är det inte bara din lön och dina övriga anställningsvillkor som är viktiga. Du kommer nämligen finna vetskapen om ditt syfte och värdet av ditt arbete väldigt givande!